Nyitólap > Mit nyújtunk Önnek?

A flotta vezetőjének nyújtott előnyök

A GoMobile hozzáadott értéke

A mobil szolgáltatók cél -és eszközrendszerének, sajátos értékláncának, az alkalmazott üzleti modellek, összességében a mobil piac egésze működésének átfogó és alapos ismerete jellemzi a GoMobile-t.

Mindezen 20 évnyi tapasztalat kiegészül a változékony ügyfélszegmensek aktuális jellemzőinek, motívumainak ismeretével és azzal a kapcsolat rendszerrel és tárgyalási „nyelv ismeret”-tel, ami cégünket kiváló tárgyaló és menedzselő partnercéggé teszi.

Kétféle együttműködés mentén tudunk  értéket termelni az önök Társaságának:

I. Szolgáltatási Partnerként

1. A Társaság célszegmenseinek megfelelően alkotjuk meg azt a mobil szolgáltatás és tarifa struktúrát, amivel az ügyfelei valódi értéket kaphatnak, a Társaság pedig hosszú távú elkötelezettséget nyer velük.

2. A Társasággal közösen megalkotott struktúrát megversenyeztetjük a szolgáltatókkal vagy a kijelölt operátorral tárgyaljuk végig és szerződjük le.

3. A Társaság megelégedettségére üzemeltetjük a flottát:

 • A mindenkor elérhető legjobb tarifát biztosítjuk
 • Mérjük az ügyfél igényeket és a Társasággal közösen, pro-aktívan használjuk annak eredményeit
 • Támogatjuk a készülék vásárlást
 • Rendszeres riportot készítünk a Társaság számára annak elvárásai szerint
 • Rendszeresen megosztjuk a best practice-t

II. Szakmai Tanácsadóként

 • Alapos felmérjük a Társaság info-kommunikációs igényeit
 • Javaslatot teszünk a Társaság és ügyfeleinek leginkább megfelelő infokommunikációs struktúrára
 • Ennek megfelelően készítjük el a szolgáltatók felé az ajánlatkérést
 • Az ajánlatok kiértékelése, a tárgyalás szakmai vezetése, szerződéskötés előkészítése is része felkészültségünknek
 • Az aktuális megoldások, tarifák és kondiciók folyamatos értékelése a piac fejlődése tükrében szintén a szolgáltatásunk fontos eleme
 • Szükség esetén pedig javaslatot teszünk a felülvizsgálatra

 

A flotta tagjainak nyújtott előnyök

A GoMobile hozzáadott értéke

Aki a Társaság flottájának tagja (magánszemély vagy cég), valódi odafigyelést kap, amilyet a több millió előfizetővel rendelkező szolgáltatók nem tudnak, de nem is szándékoznak biztosítani, és amelyet a nagyvállalatokhoz kapcsolódó dolgozói flották a szakértelem és motiváció hiányában szintén nem nyújthatnak. A GoMobile olyan rendkívül alacsony költségen üzemelő, de minden szükséges szakértelmet és támogató eszközt tömörítő flotta támogató/fejlesztő cég, amely képes a legalapvetőbb előnyön (az árelőnyön) túli többlet értéket is biztosítani tagjainak.

Értéket termelünk a Társaság flottájának tagjai számára az alábbiakkal:

1. Jelentős árelőny biztosításával a piacon megkapható kártyás vagy havidíjas mobil szolgáltatások (beszélgetési, SMS és internetezési díjak tekintetében)

2. Mobil használati szokásainak legmegfelelőbb tarifa ajánlásával és szükség esetén proaktív figyelmeztetéssel, ha a megváltozott szokásokhoz módosítás javasolt.

3. Készülékek nagykereskedői forrásból történő beszerzésével.

4. További kedvezmények biztosításával, amennyiben a flotta méretét igazolhatóan növeli a tag.

A mobilszolgáltatónak nyújtott előnyök

A GoMobile hozzáadott értéke

A mobil szolgáltató számára hosszú távú, a piaci érdekeit megfelelően támogató, egyúttal minden a jelen flotta megoldásban érdekelt számára előnyöket hozó, többoldalú megállapodást ajánlunk üzleti modellünkkel.
A vállalásaink természetesen írott formában, behajthatóan a szerződésekbe kerülnek és minden részvevőnek hosszútávon szolgáltatunk előnyöket.

Tapasztalataink szerint az alább felsoroltak, melyeket mérhetően biztosítjuk, jelentenek  kiemelkedően fontos értéket a mobil szolgáltató számára: