Nyitólap > Rólunk

Rólunk

A Gamax cégcsoport tagjaként, több tíz év tapasztalattal a telekommunikációs és pénzügyi szektor világában azzal a megfontolással építettük fel céges szolgáltatói modellünket, hogy az minden parterünk és ügyfelünk számára előnyt jelentsen.

Idealista elképzelés, hogy „mindenki járjon jól”, mi mégis ezt tűztük ki célul.

A felhasználói oldal egyszerű – gondolhatnánk –, mert csak legyenek olcsóbbak a tarifák és az elvárásokat ezzel ki is pipáltuk. Nos, ha ténylegesen olcsóbbak a tarifák és valóban csak a telefonunk akkumulátor töltöttségére kell figyelnünk, akkor zökkenőmentes az ügyfél-szolgáltató viszony. Rövid távon ez így működik.

Nem szabad elfelejtenünk ugyanakkor, hogy a telefonok elavulnak, a szolgáltatók folyamatosan fejlesztenek, újabb és újabb szolgáltatások jelennek meg és egyáltalán a telekommunikáció világa nagyon dinamikusan fejlődik (a legelső mobiltelefonok/rádiótelefonok csak 25 éve jelentek meg!)

Mindenki csak annyira akar lépést tartani ezzel a dinamikus fejlődéssel, amennyire az életviteléhez, igényeihez szükséges, mi pedig ebben egyénre szabottan segítünk hosszú távon is.

A mobil szolgáltató oldala elsősorban az ügyfélszerzésről, ügyfél megtartásról, ügyfél elégedettségről szól, mert ezek a szolgáltatói üzlet alappillérei. Üzleti modellünk hatékonyan és igazolhatóan támogatja szolgáltatói partnerünk ezen törekvéseit.

A fentieket először személyes megbeszélés során tudjuk igazolni, a megállapodásunkat követően pedig a munkánk átláthatóságával, folyamatos visszaellenőrzésével biztosítjuk.

Tényleges értéket teremtünk!

GoMobile